NO

A NO TUDOMÁNY:GYORSFORRÁS A CSODA MOLEKULÁK HITETLEN KÉPESSÉGÉRŐL
Jelenleg a nitrogén -monoxidot tartják a szervezet legfontosabb molekulájának, amely elengedhetetlen az egészségéhez
Sok tudományos munka kimutatta, hogy az egészség és a betegség közötti különbség gyakran az a kérdés, hogy milyen szintű NO működik a szervezetben. A NEM szó szerint élet és halál kérdése lehet.
A NO segít fenntartani az erek rugalmasságát, mert ez a “jelzőmolekula”, amely megmondja az ereknek, hogy tágítaniuk kell.

Ma már tudjuk, hogy lehetséges a szív- és érrendszeri károsodások visszafordítása egy “csodaszer”, a szervezet által előállított nitrogén -monoxid segítségével.
A salétrom -oxid hatékony jelzőmolekula, amely a szív- és érrendszerben, az idegrendszerben és az egész testben előfordul. A NO behatol a membránokba, és specifikus üzeneteket vagy biológiai jeleket küld, amelyek szabályozzák a sejtek aktivitását, és utasítják a testet egy bizonyos funkció elvégzésére. A NO valójában befolyásolja az összes szerv működését, beleértve a tüdőt, a májat és a vesét
A NO által elvégzett számos létfontosságú feladat egyike az értágító szerepe, ami azt jelenti, hogy segít szabályozni a véráramlást a test minden részén. A NO ellazítja és kitágítja az ereket, hogy a vér hatékonyan elláthassa a szívet. A NO továbbá megakadályozza a vérrögök kialakulását, amelyek stroke -ot és szívrohamot okoznak, és szabályozza a vérnyomást.
A NO további kulcsszerepei közé tartozik az ateroszklerotikus plakkok képződését lassító hatása az erekben.

Az immunrendszer a NO -t használja a fertőző baktériumok, vírusok és paraziták elpusztítására, sőt bizonyos típusú rákos sejtek növekedését is korlátozza. Az enyhe vagy súlyos cukorbetegségben szenvedő embereknél a nitrogén -monoxid számos gyakori, de súlyos szövődményt képes megakadályozni, főként a véráramlási zavarokkal összefüggésben. A NO a memória működéséhez is elengedhetetlen, mert az agy a hosszú távú emlékek tárolására és felidézésére, valamint az információk továbbítására használja. Jelenleg azon a fontos szerepen dolgozunk, amelyen úgy tűnik, hogy a NO szerepet játszik az Alzheimer -kór megelőzésében.
A kutatás tárgya most az NO azon képessége, hogy gyulladáscsökkentő hatása miatt csökkenti a duzzanatot és az ízületi gyulladást. A NO továbbá megakadályozza a gyomorfekély kialakulását azáltal, hogy biztosítja a normális véráramlást a gyomor -bélrendszer nyálkahártyájába. Neurotranszmitterként növeli a véráramlást a nemi szervekben, ezért fontos a normális szexuális funkció biztosításához.

A NO egy erőteljes antioxidáns, amely inaktiválja a szervezetben lévő “szabad oxigéngyököket”, amelyek részt vesznek a világ négy fő halálos betegségében: rák, cukorbetegség, szívbetegség és stroke.

A nitrogén -monoxid szervezetben történő felhasználása végtelen lehetőségeknek tűnik.

We are looking for a distributor for the market of the Republic of Hungary

 

 

L+COMPLEX H-TECHNOLOGY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *